Pages

Wednesday, April 27, 2016

Scan 4D di Klinik Sofea for Second Time

 
Assalamualaikum..
 
Alhamdulillah da masuk 29 weeks..
 
Planning mmg on 28 - 30 weeks mmg nak scan 4D..
 
Choice mmg ke Klinik Sofea Puchong tu jer..
 
mmg puas hati..
 
setakat ni mmg rate die rendah berbanding klinik2 lain..
 
and one more thing x payah appointment bagai..
 
tp kene la tggu skt..
 
mmg x dinafikan klinik ni mmg tersgt2 ramai patient..
 
tp doc sofea tu baik..
 
mgkin sbb tu ramai suka dtg klinik die walaupun ramai dan queue yg panjang..
 
 

 
Last time pergi Klinik Sofea ni pun masa scan 4D tuk Abg Ameer..
 
 
boleh rujuk di link atas..
 
the best thing this time..gune panel husband jer..
 
x yah byr..kihkih..
 
oh ye yg gmbr dot dot baby yg ni pun da nmpk jolas da..
 
tp kite simpan jo lah..
 
kahkahkah..
 
bye..
 
 
 


3 comments:

  1. wahh bestnya..eh awk nak tanya, if scan boleh ye guna panel..hihihi

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya..eh awk nak tanya, if scan boleh ye guna panel..hihihi

    ReplyDelete