Pages

Monday, March 24, 2014

Penantian selama 5 tahun

Syed Ameer Afeef

Nama putera pertama kami berdua..

syukur ke hadrat ilahi..


Putera kami lahir pada 19 Feb 2014..

tapi baru hari ni dapat nak update blog dan add gmbr2 ni..

tetibe bertukar status ni..tak dapat nak biasa kan diri lg..

tido pun tunggang langgang..haha..

skrg da biasa da..tido da xder nak qada lg..haha..

buat tatapan semua..

gambar pertama putera kami..

gambar yang memberi seribu makna..

walaupun dari camera handphone hubby jer..

hihi..rancang ye2 jer nak bwk camera dslr sony tu nak amik gmbr anak seme hancur..

yang mane yang sempat jer lah..


Officially Syed Ameer Afeef Bin Syed Hairul Akmar

dan beberapa lagi keping gambar ameer sepanjang tempoh berpantang ni..



latest photo today

Alhamdulillah..

syukur..

semoga ameer membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh..

Amin..