Pages

Friday, August 8, 2014

In da making at Karangkraf Studio

Ni cerita masa shooting gambar untuk Pa & Ma aritu..

sambil kite menunggu..kite snap2 eaa..

amik kenangan..haha..






yeahh..hope kite dapat bekerjasama lagi next time..

(^_^)

Kisah Malam Raya




Dua Sekawan

Ameer Afeef n Dini Darwishah





Jumpe jer depa berdua ni..

ameer mesti sibuk nak cari tangan dini nak pegang..

haha..

amboii..anak bujang mommy ni..laju betol..haha..

dini ni lahir 2 hari awal dari ameer..

dalam bulan dan tahun yang sama..

hihi..

(^_^)

Super Mama Menyusu in Pa & Ma

Rezeki ameer dapat contact untuk masuk slot menyusu dalam majalah Pa & Ma Ogos.

Mommy saje2 jer try nasib hntr gambar ameer dlm program tu..

insta #susuibupama..

alhamdulillah ameer terpilih..

majalah Pa & Ma Ogos pun da kua..




mood ke laut cayang ooi..mood nak tido..huhu..tunggu lama sgt..

da terlena..time nak shoot die x nak bgn pulak..

adoii..abahnye tlg kejut baru nak bgn..

tapi da terlepas first sesi shooting..

ke tggu next session plk..

sudahnye anak mommy da letih semula..

huhu..

dapat la gmbr masam tu..

ape2 pun best experience..

Thanx Pa & Ma..

(^_^)

Ameer Almost 6 Month

Lamanye tak update..
Sibuk sesgt..
Seronok dgn life skrg..
Bende lain seme tolak tepi..
Haha..

Jom Sekodeng My Little Pumpkin..




lagi seminggu lebih jer lagi nak makan solid food plk anak mommy ni..

susu pun makin byk syg minum skrg ni..

makin pening mommy nak menyediakan mkn dan mnm syg skrg..huhu..

hope segala berjalan dengan lancar..

semoga anak mommy sentiasa sihat dan ceria..

(^_^)